Pastoraat

De contacten met gemeenteleden worden onderhouden door ouderlingen, diakenen en een bezoekersgroep. Eén van de ouderlingen treedt op als coördinerend ouderling.

De contactgegevens kunt u vinden onder namen en adressen

Taak van de bezoekgroep:

     Zij bezoeken de gemeenteleden van 80 jaar en ouder op hun verjaardag en huwelijksjubilea en geven een kleine attentie. Elk jaar worden de namen met behulp van de ledenlijst vastgesteld en in onderling overleg verdeeld.

     Zij hebben een belangrijke signalerende functie en geven indien nodig de naam/namen van gemeenteleden door aan de ouderling en/of de predikant.

pastoraat handen 196x193 q801
Pastorale ouderlingen: Janny Maatjes-Hulsing.
Diakenen: mw. Pia Compagner
Bezoekersgroep:

de dames Nora Abbing-van Toorn, Martje Borghardt-Bruijnen, Pia Compagner-Binnendijk, Lamina Eefting-Renting, Jantje Eising, Grietje Hogen Esch-ten Hool, Annie Jeuring-Groothuis, Jantje Keen- Haandrikman, Hennie Kemkers-Jalvingh, Nellie Kuijt-Smit, Joke Kuipers-Jonkers, Tineke Lehr -Gabel, Annechien Meilink-Walles, Annie Meijering-Zwiers, Ann Mulder-Harmsen, Jannie van Ommen-Kruse, Aaltje Schepers, Thea Schipper, Truus Steinz, Fennie de Weerd en Hennie Wolbers-Eising en Roelof Lanting.

 

De bezoekersgroep komt op 4 januari 2016 bijeen. Dan zullen de te bezoeken adressen worden meegedeeld.